| Linkin Park - Given Up | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
dead_butterfly S.W.A.T
Mesaj Sayısı : 43 Yaş : 31 Nerden : Antalya Lakap : LP manyağı manyak :D Kayıt tarihi : 28/05/08
| Konu: Linkin Park - Given Up Çarş. Mayıs 28, 2008 10:48 am | |
| GIVEN UP
Waking in sweat again, Another day's been laid to waste, In my disgrace. Stuck in my head again, Feels like I'll never leave this place, There's no escape. I'm my own worst enemy.
ter içinde uyanırken başka bir gün daha harcanıyor rezilliğimin içinde kafamın içinde sıkışıp kaldım burayı asla terkedemeyeceğimi ve kaçış olmadığını hissederek en büyük düşmanım benim
I've given up, I'm sick of feeling. Is there nothing you can say? Take this all away, I'm suffocating. Tell me what the fuck is wrong, With me.
pes ettim hissetmekten bıktım söyleyebileceğin hiç bişey yok mu ? hepsini al götür bunalıyorum lanet olası sorunum ne söyle.
I don't know what to take, Thought I was focussed but I'm scared, I'm not prepared. I hyperventilate, Looking for help somehow, somewhere, But no-one cares. I'm my own worst enemy.
ne yapıcamı bilmiyorum odaklandığımı ama korktuğumu düşün hazır değilim nefes nefese bir yerlerde bir şekilde yardım arıyorum. ama kimse umursamıyor en büyük düşmanım benim.
I've given up, I'm sick of feeling. Is there nothing you can say? Take this all away, I'm suffocating. Tell me what the fuck is wrong, With me.
pes ettim hissetmekten bıktım söyleyebileceğin hiç bişey yok mu ? hepsini al götür bunalıyorum lanet olası sorunum ne söyle.
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaah....
Put me out of my misery! Put me out of my misery! Put me out of my... Put me out of my... Fucking misery!
beni acıdan kurtar beni acıdan kurtar beni beni lanet olası acıdan kurtar
pes ettim hissetmekten bıktım söyleyebileceğin hiç bişey yok mu ? hepsini al götür bunalıyorum lanet olası sorunum ne söyle. | |
|
| |
ADMİN Admin
Mesaj Sayısı : 263 Yaş : 32 Nerden : beyoğlunda biyerde... Lakap : Gunz_King Kayıt tarihi : 22/05/08
| Konu: Geri: Linkin Park - Given Up Perş. Mayıs 29, 2008 8:36 am | |
| keşke linkin park konusuna yazsaydın şarkı sözlerinide ama olsun burasıda ei | |
|
| |
Chester_LP Moderator
Mesaj Sayısı : 112 Yaş : 31 Nerden : kocaeli / izmit Lakap : PHİ PHİ Kayıt tarihi : 23/05/08
| Konu: Geri: Linkin Park - Given Up Perş. Mayıs 29, 2008 8:39 am | |
| şarkı sözlerinin cogu lınkın park:D:D | |
|
| |
ADMİN Admin
Mesaj Sayısı : 263 Yaş : 32 Nerden : beyoğlunda biyerde... Lakap : Gunz_King Kayıt tarihi : 22/05/08
| Konu: Geri: Linkin Park - Given Up Perş. Mayıs 29, 2008 8:40 am | |
| evet | |
|
| |
Chester_LP Moderator
Mesaj Sayısı : 112 Yaş : 31 Nerden : kocaeli / izmit Lakap : PHİ PHİ Kayıt tarihi : 23/05/08
| Konu: Geri: Linkin Park - Given Up Perş. Mayıs 29, 2008 8:46 am | |
| eee lp manyagı o da bizim gibi bi dahakinde söliyim ona da lp bölümüne koysun:D:D | |
|
| |
ADMİN Admin
| Konu: Geri: Linkin Park - Given Up Perş. Mayıs 29, 2008 8:47 am | |
| | |
|
| |
Chester_LP Moderator
| Konu: Geri: Linkin Park - Given Up Perş. Mayıs 29, 2008 8:51 am | |
| lp ye laf yhoq dumancı:p:D:D | |
|
| |
ADMİN Admin
| Konu: Geri: Linkin Park - Given Up Perş. Mayıs 29, 2008 8:54 am | |
| ii laf etmiyorum zaten nese uzatma | |
|
| |
Chester_LP Moderator
| Konu: Geri: Linkin Park - Given Up Cuma Mayıs 30, 2008 8:26 am | |
| | |
|
| |
LinKin ParKoLiq Co Admin
Mesaj Sayısı : 34 Yaş : 32 Nerden : Texas-KocaeLi Lakap : ........... Kayıt tarihi : 23/05/08
| Konu: Geri: Linkin Park - Given Up Cuma Mayıs 30, 2008 10:27 am | |
| Yaaa bu Esra bayağı bi çalışıyor .. Bravo Esra | |
|
| |
dead_butterfly S.W.A.T
Mesaj Sayısı : 43 Yaş : 31 Nerden : Antalya Lakap : LP manyağı manyak :D Kayıt tarihi : 28/05/08
| |
| |
3m0ti0naL Moderator
Mesaj Sayısı : 27 Yaş : 31 Nerden : çıkarıyosunz bnLArı =) Kayıt tarihi : 23/05/08
| Konu: Geri: Linkin Park - Given Up C.tesi Mayıs 31, 2008 2:31 am | |
| | |
|
| |
| Linkin Park - Given Up | |
|