NeW CiTY
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
NeW CiTY

öylesine doğduk böylesine yaşıyoruz

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

'Geçmişe bakmak yarar sağlamaz'

YazarMesaj
ADMİN
Admin
Admin
ADMİN

Erkek Mesaj Sayısı : 263
Lakap : Gunz_King

'Geçmişe bakmak yarar sağlamaz' Empty
MesajKonu: 'Geçmişe bakmak yarar sağlamaz'   'Geçmişe bakmak yarar sağlamaz' Icon_minitimePaz Mayıs 25, 2008 5:11 am

Büyük umutlarla transfer olduğu Fenerbahçe'deki ilk sezonunda istediğini bulamayan Ali Bilgin, geleceğe umutla bakıyor.
25.5.2008

Büyük umutlarla transfer olduğu Fenerbahçe’deki ilk sezonunda istediğini bulamayan Ali Bilgin, geleceğe umutla bakıyor. Her futbolcunun gittiği takımda banko oynama düşüncesinde olacağını vurgulayan tecrübeli oyuncu, “Ancak her istediğiniz gerçekleşmiyor. Benim için de öyle oldu. Oynadığım dönemlerde elimden geleni yaptım. Ancak fazla başarılı olduğumu düşünmüyorum. İnanıyorum ki, yeni sezon benim için çok farklı olacak. Alışma dönemim bitti. Takımda çok yıldız var. Onlarla oynamak ne kadar güzelse, aralarına girip formayı kapmak da o kadar zor. Taraftarımızı mutlu edemediğimiz için çok üzgünüz. Ancak geçmişe bakmak kimseye yarar sağlamaz. Önemli olan bundan sonrası” dedi.
https://newcity.forumakers.com

'Geçmişe bakmak yarar sağlamaz'
1 sayfadaki 1 sayfası